Hvorfor bare være på vandet når du kan styre verdenshavene

Mercury Marine, et af de velrenommerede varemærker i hele marinebranchen, når det drejer sig om marinemotorer.
Når du har en motor fra Mercury, er du garanteret den seneste teknologi på alle fronter - Så kan du tage dit eventyr til et nyt niveau.

Med Mercury bag dig kan du vove dig ud mod selv de største oplevelser, som livet på vandet kan byde på. Mercury sikrer dig at få dit livs største oplevelser indenfor overkommelig rækkevidde, uanset hvor fjerne de kan synes. Du skal bare være villig til at turde vove dig mod horisonten sammen med os!

Mercurys Go Boldly-slogin drejer sig om ikke kun om hvem vi er. Det drejer sig også om, hvad det er vi laver, samt hvad vi hvilke muligheder vi giver til alle sejlere. Go Boldly er nemlig en opfordring til at opdage. Til at lade eventyret lede dig. At være en del af noget endnu større.Få frihed til at klemme hvert sekund af glæde ud af din tid ude på havet. Finde nye steder og opleve nye ting. Til at søge efter nye fiskeberetninger og ride på havets uendelige bølger. Go Boldly vil sige aldrig at sejle i kølvandet af andre. Det betyder at kortlægge din egen kurs og regne med, at Mercury fører dig derhen.

Med Mercury er du sikker på den seneste
og mest nytænkende teknologi

Påhængsmotorer

Verado®

Med Verado® får du en verdensklasse sejladsoplevelse. Med denne motor fra Mercury får du god acceleration, god hastighed, let betjening, lydsvag motorgang og et lavt brændstofforbrug. Motorens eksklusive funktioner skaber den mest behagelige oplevelse på havet.

ProXS®

Med ProXS® får du en motor der er til at forstå, som giver dig god værdi, på både hastighed og acceleration. ProXS® er sportsserien fra Mercury. Her finder du motorer, der yder maksimalt, til de sjove dage på havet.

SeaPro®

SeaPro® er udviklet til dig, der lever af havet. Denne motor kan modstå selv de hårdeste vejr forhold - hver gang! En SeaPro® fra Mercury giver frihed til at udføre dit job uden at skulle bekymre dig om din motor.

FourStroke®

Som navnet måske antyder er FourStroke® Mercurys klassiske serie af 4-takts-motorer. Dette er måske det rigtige valg for dig der skal have en robust påhængsmotor fra Mercury, til de klassiske sejlbehov.


Indenbordsmotorer

MerCruiser Benzin

Den benzindrevne indenbordsmotor MerCruiser fra Mercury skuffer ikke. Motoren har en enormt responsiv acceleration og manøvredygtighed. Den kræver desuden kun let vedligehold, så når den først er ombord er den nem at have med at gøre. Motoren kan klare det hele fra legende dage med vandsport til de rolige ture med familie og venner.

Mercury Diesel

En Mercury Diesel er ren, støjsvag og ikke mindst en effektiv motor, som scorer højt på alle parametre hos brugerne. Her er der tale om en motor med topklasse brændstoføkonomi, støjsvaghed og letvægt, og så leveres den selvfølgelig med Mercurys 3 års tærings-garanti.